Ultrapoint for Android -päivitykset

Aikaisempaa ohjelmistoa ei tarvitse poistaa puhelimesta ennen päivitystä. Päivitys ei poista aikaisemmin ladattuja karttoja, laitteita tai paikkamerkkejä.

Päivittäminen

Päivittäminen Google Play -sovelluskaupan kautta

Jos puhelimesi ei tarjoa päivitystä automaattisesti, voit päivittää sovelluksen hakemalla sen uudelleen Google Play -sovelluskaupasta. Kun avaat sovelluksen tiedot Kaupassa, tulisi näytön yläreunassa olla valinta "Päivitä", jota painamalla sovellus päivitetään.

Yleensä Android-käyttöjärjestelmän puhelimet päivittävät puhelimessa olevat sovellukset automaattisesti, kun puhelimen synkronisointi ja Wlan ovat päällä.

Päivittäminen tekstiviestitilauksella

  1. Lähetä tekstiviestinä laitteen mukana tullut tilauskoodi sillä SIM-kortilla ja sillä puhelimella, jolla käytät ohjelmistoa, palvelimelle numeroon 040 593 1478. Esim. DOGPS 1234567 Huomioi, että dogps -sanan jälkeen tulee olla välilyönti.
    VINKKI! Jos olet asentanut ohjelmiston puhelimeesi aikaisemmin, riittää, kun lähetät tekstiviestin DOGPS numeroon 0405931478.

    Jos päivität Maasto-ohjelmistoa, lähetä tekstiviesti MAASTO numeroon 040 593 1478.
  2. Saat paluuviestinä linkin. Avaa linkki, jolloin puhelimesi Internet-selain avautuu ja lataussivu aukeaa. Puhelimesi data-yhteys tulee olla käytössä, jotta lataus onnistuu.
  3. Kun puhelimesi on avannut lataussivun, aloita ohjelmiston lataaminen valitsemalla sivulta löytyvä "Käynnistä lataaminen tästä" -linkki.
  4. Jos puhelimesi siirtyy latauksiin automaattisesti, odota kunnes DoGPS-x.apk-tiedosto on ladattu kokonaan. Jos puhelimesi ei avaa lataussivua automaattisesti, voit avata avoimet lataukset pyyhkäisemällä näytön yläreunasta alas päin.
  5. Kun DoGPS-x.apk-tiedosto on latautunut kokonaan, valitse tiedosto, jolloin puhelimesi aloittaa ohjelmiston asennuksen. Kaikki aikaisemmin ladatut kartat, lisätyt laitteet ja paikkamerkit säilytetään. Voit halutessasi poistaa kyseiset tiedot valitsemalla "Ei", kun asennus sitä kysyy.
  6. Hyväksy vielä ohjelmiston käyttöluvat, jolloin asennus viedään loppuun.