GPS-pannat ja Liivi-GPS

Mitä akkuja voin käyttää laitteessani?

Koira-GPS 2005–2014 -mallin laitteissa suositellaan käytettäväksi 1,2 V:n ladattavia AA-kokoisia akkuja. Pannat toimivat myös normaaleilla 1,5 V:n paristoilla, mutta niiden käyttöä ei suositella heikon toiminta-ajan vuoksi.

Upoint moduuli käyttää omaa, sille suunniteltua akkua. Akunvaihtoa varten ota yhteys Ultracom Oy:n huoltoon tai lähimpään jälleenmyyjääsi.

Minkälainen takuu laitteella on?

Koira-GPS-pannalla ja Upoint-moduulilla on kahden vuoden takuu. Se alkaa siitä hetkestä, kun laite ensimmäisen kerran luovutetaan asiakkaalle. Laitteen eri osiin saattaa kohdistua eri takuuehtoja. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi tai katso takuuehdot laitteen mukana toimitetusta oppaasta.

Haukkulaskuri ei laske oikein koirani haukkuja?

Huomaathan, että ulkoiset tekijät, kuten lumi, jää ja roskat, voivat muuttaa haukkulaskurin toimintaa.

Koira-GPS-pannoissa olevaa haukkulaskuria voidaan säätää matkapuhelinohjelmistosta herkemmälle tai tiukemmalle. Katso lisää ohjelmistosi käyttöoppaasta.

Upoint-moduuli ei sisällä haukkulaskuria. Sen sijaan voit soittaa laitteeseen ja kuunnella haukkua ääniyhteydellä.

Vaihdoin puhelinnumeroani matkapuhelimesta. Miten saan pannan pääkäyttäjätoiminnot takaisin käyttöön?

Poista pannan SIM-kortti ja laita se puhelimeen. Avaa puhelimen osoitekirja ja poista SIM-kortilta löytyvä dogps-niminen yhteystieto. Aseta kortti takaisin pantaan ja laita akut paikoilleen. Lähetä puhelimesta, jonka haluat laitteen pääkäyttäjäksi, ”Koira info&asetukset” -valikosta laitteelle yhteysosoite.