Ajankohtaista – Ultracom

Ajankohtaista

Ajankohtaista

+
-
3.4.2020
Huawei laitteiden yhteensopivuus

USA pakotteista johtuen mobiililaitevalmistaja Huawein kaikki uudet tabletti- ja puhelinmallit tulevat toimimaan ilman Googlen palveluita (mm. Google Play kauppa).

Ylläolevasta syystä kyseiset laitteet eivät ole yhteensopivia Ultracom ohjelmiston kanssa. Uusia Huawei malleja, jotka eivät ole yhteensopivia ovat mm. Huawei Mate Pro 5G, Huawei P40 ja Huawei P40 Pro.

Aiemmin julkaistuissa Huawei mobiililaitteissa Googlen palvelut toimivat edelleen ja ne ovat yhteensopivia Ultracom ohjelmiston kanssa.

+
-
31.3.2020
Ultracom Kevätkampanja

Valmistaudu tulevaan metsästyskauteen ja päivitä koiratutkasi nyt! 

Onko sinulla nuori metsästyskoira kasvamassa? Nyt on oikea aika harjoitella tutkapannan käyttöä. 

Hanki nyt Ultracom R10 – tai Ultracom Avius VHF -koiratutka ja saat kampanjaetuna ylimääräisen vuoden käyttöaikaa normaalin 12 kk lisäksi, eli yhteensä kaksi vuotta käyttöaikaa. Huomaa, että käyttöaikakoodi kattaa myös myöhemmin tänä vuonna julkaistavan Ultracom App 2.0 -sovelluksen, josta löytyy monipuolisia uusia toimintoja.

Mikäli tilaat verkkokaupastamme, postitamme kaikki kampanjatuotteet toimituskuluitta.

Kaikkien tuotteen ostaneiden ja rekisteröineiden kesken arvomme myös Samsung Xcover PRO -matkapuhelimen. Arvo 499€!

Kampanja voimassa kaikilla Ultracom-jälleenmyyjillä sekä verkkokaupassamme store.ultracom.fi Kampanjaedun arvo: 65 €. Kampanja- aika 1.4.- 30.6.2020.

Lunastaaksesi edun, rekisteröi kampanja-aikana ostettu tuote kotisivuillamme ja saat edun sähköpostiisi.

+
-
20.3.2020
Ultracom R10 Hybrid

Ultracom Oy tuo markkinoille maailmanluokan uutuuden – Ultracom R10 Hybrid koiraseurantapannan

Ultracom lanseerasi vuonna 2016 ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä VHF-tekniikalla toimivan, matkapuhelinverkoista riippumattoman Ultracom Avius -koiratutkan. Vuonna 2018 se toi markkinoille edistyksellisen GSM -tekniikalla toimivan Ultracom R10 koiraseurantalaitteen, mikä toimii esiasennetulla, Telian kanssa yhteistyössä kehitetyllä Ultracom Global -liittymällä kaikkialla maailmassa.

Nyt vuonna 2020 Ultracom lanseeraa maailman ensimmäisen koiraseurantalaitteen, missä nämä kaksi teknologiaa on yhdistetty samaan laitteeseen –Ultracom R10 Hybridiin. Laitteessa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF- teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.

Ultracom R10 Hybridin kehitystyö on aloitettu jo vuonna 2018 ja se on käynyt läpi kattavat testit eri rotuisilla koirilla vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattavilla, mutta aikaa vievillä kenttätesteillä on haluttu varmistaa laitteen luotettavuus ja toimintavarmuus myös ääriolosuhteissa.

Ultracom R10 Hybrid -pannassa on ladattava ja itse vaihdettava, toimintavarmaa teknologiaa edustava akku. Akun käyttöaika yhdellä latauksella ja normaalilla, tiheällä lähes reaaliaikaisella kolmen sekunnin paikannusvälillä on noin 24 tuntia. Harvemmalla paikannusvälillä ja kytkemällä panta virransäästötilaan, voidaan akun kestoa kasvattaa useaan vuorokauteen – jopa viikkoon.

Ultracom R10 Hybridin kärkiominaisuuksia ovat mm. etäohjattava, erittäin kirkas led-huomiovalo, tarkka haukkulaskuri, seisontahälytys sekä vaihdettava pantaosa. Laitteessa on myös kuunteluominaisuus, eli seurattavalle koiralle voidaan soittaa. Laite voidaan sijoittaa myös Ultracom- koiraliiviin ja se soveltuu näin käytettäväksi myös pienimmille koirille. Pannan seuranta tapahtuu matkapuhelimeen ladattavalla Ultracom -sovelluksella, joka sisältää maailmanlaajuiset laadukkaat maastokartat. Koiran seurantatiedon voi jakaa myös muille seurueen jäsenille mikä lisää yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta.

Ultracom R10 Hybrid on ennakkotilattavissa huhtikuussa Ultracom -jälleenmyyjiltä sekä verkkokaupasta ultracom.fi. Laitteen toimitukset alkavat loppukesällä 2020.

+
-
27.1.2020
Hae Android testikäyttäjäksi

Haemme Android testikäyttäjiä ULTRACOM- puhelinsovelluksen Android-testiryhmään

Uuden sovelluksen iPhone (iOS) testiryhmä aloitti sovelluksen testaukset jo joulukuussa 2019 ja olemme saaneet paljon hyödyllistä ja erittäin positiivista palautetta testaajilta. Uusi sovellus pitää sisällään mm. markkinoiden edistyksellisimmät globaalisti toimivat kartta-aineistot, ryhmätoiminnot sekä personointimahdollisuudet omilla kuvilla. Lisäksi täysin uutta on vielä kehitteillä tulevalle jahtikaudelle.

Haemme nyt Android -käyttäjiä testiryhmään. Jos olet aktiivinen Ultracom R10- koiratutkan käyttäjä, käytät ULTRACOM -sovellustasi Android -mobiililaitteella (versio 8 tai uudempi), käytät SOME -palveluita aktiivisesti ja olet kiinnostunut antamaan panoksesi uuden sovelluksen kehittämiseen ja testaamiseen, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja koiraharrastuksestasi 31.1.2020 mennessä osoitteeseen androidbeta@ultracom.fi

Testaus alkaa helmikuussa 2020.

”Ensimmäisen kerran avattuani uuden Ultracomin sovelluksen olin, että WAU! Nyt on hyvännäköinen sovellus kehitteillä! Ensimmäiset pari minuuttia meni kaikkien valikoiden selaamiseen ja nappuloiden testaamiseen eli ihan normi tapaan. Suurin osa nappuloista ja valikoista olivat selkeitä ja “oman paikan nappulan” toiminnotkin tulivat nopeasti tutuksi. Tänään pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan sovellusta pannan ohjauksessa. Ensimmäinen kokemus oli jälleen kerran positiivinen ja jopa yllätyksellinen!”

”Olen nyt testaillut uutta ohjelmaa parin metsäreissun ajan ja tässä on muutamia huomioita. Kartat ovat hyvät ja ohjelma toimii sujuvasti. Ohjelman lataus ja käyttöönotto toimivat moitteetta. Paikannus toimi moitteetta. Sekä haku- ja haukkuviivat olivat hyvät ja selkeät.”


”Aluksi, kirjautuminen oli minulle helppoa. Ulkoasu näyttää viimeistellyltä. Uusi karttapohja vaikuttaa hyvältä! Kartta latautuu nopeasti ja liikkuminen kartalla on sulavaa…”

”Ensimmäinen palaute! Sovellus näyttää hyvälle ja on mukavan oloinen käyttää. Sain pannan lisättyä helposti. Seuraavaksi koira metsään iltapäivällä…”

” Ensivaikutelma on hyvä. Heti ensin tuli hyviä toimintoja mm.
– yhdenkäden zoomaus karttaa isommaksi ja myös pienemmäksi

– omaa paikkaa ei ole pakko muille jakaa vaikka itse näet sijaintisi

– koiran lisääminen helppoa

– seurattava koira helppo vaihtaa

– metsästys alueet helpot lisätä ja latautui nopeasti ja toimi myös zoomatessa”

+
-
18.12.2019
Ultracom joululomat

Ultracom Oy:n henkilökunta viettää joululomaa seuraavasti:

 • Tekninen tuki ja verkkokaupan asiakaspalvelu on lomalla:
  • 24.12 – 26.12
  • 1.1 ja 6.1
 • Ultracom huolto on lomalla:
  • 23.12 – 27.12
  • 1.1 ja 6.1
 • Verkkokaupasta tilatut tuotteet (ei koske digitaalisia tuotteita), toimitetaan 30.12:sta alkaen.

Ultracom Oy toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen rauhallista joulua.

+
-
2.12.2019
Ultracom huollon ja tuen asiakastyytyväisyyskysely

Uudistimme vuoden 2019 aikana tukisivustomme ja kehitimme huoltotoimintojamme. Haluamme kartoittaa asiakkaidemme tyytyväisyyttä tukeen ja huoltoomme.

Kehittääksemme palveluitamme edelleen, osallistuthan tuki- ja huoltokyselyymme seuraavasta linkistä. Kyselyyn vastaamiseen menee alle viisi minuuttia ja kyselyyn voi vastata 31.12.2019 asti. Kysely on toteutettu Google Forms alustalla.

Arvomme kyselyyn osallistuneiden kesken Ultracom tuotepaketteja.

+
-
30.10.2019
Haemme testikäyttäjiä ULTRACOM -puhelinsovelluksen (iOS) testiryhmään

Keväällä 2019 toteuttamamme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan n. 90% asiakkaistamme on hyvin tyytyväisiä tuotteeseen ja voisi suositella sitä ystävälleen. Pyysimme asiakkailtamme myös kehitysehdotuksia ja palautetta, jota nyt hyödynnämme uudenlaisen ULTRACOM -puhelinsovelluksen kehitystyössä. Kehitystyö on etenemässä testausvaiheeseen ja siihen haluamme ottaa mukaan asiakkaitamme.

Ensimmäisessä vaiheessa haemme testikäyttäjiä iPhone/ iPad (iOS) käyttäjistä. Myöhäisemmässä vaiheessa haemme erillisellä ilmoituksella Android -käyttäjiä. Jos olet aktiivinen Ultracom R10- tai Avius- koiratutkan käyttäjä, käytät ULTRACOM -sovellustasi iPhone/ iPad -mobiililaitteella (iOS 11 tai uudempi) ja olet kiinnostunut antamaan panoksesi uuden sovelluksen kehittämiseen ja testaamiseen, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja koiraharrastuksestasi 16.11.2019 mennessä osoitteeseen beta@ultracom.fi

+
-
19.8.2019
Haemme ohjelmistokehittäjiä

Haluatko olla osa huipputiimiä ja päästä kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoja ja palveluita koiraharrastajille?

Haemme joukkoomme osaajia vakinaiseen työsuhteeseen seuraavasti:

1. Android/ Java -kehittäjä
2. C# -kehittäjä

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä
koulutustaustaa sekä useamman vuoden kokemusta
ohjelmistokehitystyöstä kyseisen teknologian parissa.

Arvostamme hakijan omakohtaista kokemusta erilaisista
koiraharrastuksen muodoista sekä tietämystä
paikkatietojärjestelmistä ja erilaisten kartta-aineistojen
hyödyntämisestä. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja
ongelmanratkaisuun auttaa tehtävien hoidossa ja
mahdollistaa osittaisen etätyön tekemisen.

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen joustavuuden,
mukavan tiimin, kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoisia
työtehtäviä korkeateknologisten kuluttajatuotteiden
parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.8.2019 mennessä s-postilla osoitteeseen jari.maansaari@ultracom.fi. Tarvittaessa lisätietoa tehtävistä antaa Jari Maansaari p. +358 50 378 2071.

+
-
31.5.2019
Huoltokampanja ja sijaislaitteet

Huollata Ultracom laitteesi hyvissä ajoin ennen kauden alkua

Nyt on paras aika huollattaa laitteesi! Tarjoamme kaikkiin huoltoihin -20% alennuksen* osista ja huoltotyöstä. Lisäksi tarjoamme kaikille laitteen huollossa käyttäneille Ultracom trucker -lippalakin kaupan päälle (arvo 17€).

Varmistaaksemme nopean huollon ja korkean laadun, olemme keskittäneet huoltotoiminnan tehtaalle. Voit toimittaa laitteesi huoltoon lähimmälle jälleenmyyjällesi tai tehdä huoltopyynnön nettisivuillamme. Huoltopyynnön tehtyäsi saat ohjeet sähköpostiisi laitteen lähettämisestä huoltoon.

Suomen kesä on lyhyt ja jahtikausi tulee vastaan jälleen pian, joten toimi nopeasti! Kampanja on voimassa 1.6.2019 – 31.7.2019.

*Alennus koskee normaalin huollon lisäksi myös Plushuolto-paketteja. Plushuolto saatavilla Koira-GPS 2011 ja uudempiin Koira-GPS malleihin, sekä Ultracom Novukseen. Alennus ei koske vaihtotarjouksia ja alennus lasketaan ovh. hinnasta. Katso lisätietoja Plushuollosta tästä.

 

Ultracom sijaislaitteet uudistuvat

Joskus laitteet voivat rikkoontua juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan. Ei kuitenkaan hätää, asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat ja saat huollon ajaksi Ultracom sijaislaitteen.

Uudistamme koko sijaislaitekannan ja saat jatkossa jälleenmyyjältäsi sijaislaitteeksi uusimman sukupolven Ultracom R10:n. Löydät jälleenmyyjiemme yhteystiedot jälleenmyyjähaulla

+
-
27.5.2019
Palvelimien huoltokatko

Suoritamme palvelimien huoltoa keskiviikkona 29.5.2019 kello 10 alkaen. Työn arvioitu kesto on 3-4 tuntia. Huollon aikana paikannus, karttojen lataus, omat sivut jne. ei toimi. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja antaa Ultracom tuki (support@ultracom.fi)