Ajankohtaista – Ultracom

Ajankohtaista

Ajankohtaista

+
-
20.9.2019
Huollon läpimenoaika

Huollon arvioitu keskimääräinen läpimenoaika viikolle 39 on n.5 arkipäivää.

Huollon keskimääräinen läpimenoaika viikolla 38 oli 3,4 arkipäivää.

Voit tehdä huoltopyynnön internetsivuillamme.

Huom! Läpimenoaika tarkoittaa aikaa, joka kuluu siitä, kun laite vastaanotetaan huoltoomme ja se lähtee kuljetuksessa takaisin asiakkaalle tai jälleenmyyjälle.

+
-
19.8.2019
Haemme ohjelmistokehittäjiä

Haluatko olla osa huipputiimiä ja päästä kehittämään tulevaisuuden ohjelmistoja ja palveluita koiraharrastajille?

Haemme joukkoomme osaajia vakinaiseen työsuhteeseen seuraavasti:

1. Android/ Java -kehittäjä
2. C# -kehittäjä

Tehtävissä menestyminen edellyttää soveltuvaa teknistä
koulutustaustaa sekä useamman vuoden kokemusta
ohjelmistokehitystyöstä kyseisen teknologian parissa.

Arvostamme hakijan omakohtaista kokemusta erilaisista
koiraharrastuksen muodoista sekä tietämystä
paikkatietojärjestelmistä ja erilaisten kartta-aineistojen
hyödyntämisestä. Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja
ongelmanratkaisuun auttaa tehtävien hoidossa ja
mahdollistaa osittaisen etätyön tekemisen.

Tarjoamme sinulle pienen yrityksen joustavuuden,
mukavan tiimin, kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoisia
työtehtäviä korkeateknologisten kuluttajatuotteiden
parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.8.2019 mennessä s-postilla osoitteeseen jari.maansaari@ultracom.fi. Tarvittaessa lisätietoa tehtävistä antaa Jari Maansaari p. +358 50 378 2071.

+
-
31.5.2019
Huoltokampanja ja sijaislaitteet

Huollata Ultracom laitteesi hyvissä ajoin ennen kauden alkua

Nyt on paras aika huollattaa laitteesi! Tarjoamme kaikkiin huoltoihin -20% alennuksen* osista ja huoltotyöstä. Lisäksi tarjoamme kaikille laitteen huollossa käyttäneille Ultracom trucker -lippalakin kaupan päälle (arvo 17€).

Varmistaaksemme nopean huollon ja korkean laadun, olemme keskittäneet huoltotoiminnan tehtaalle. Voit toimittaa laitteesi huoltoon lähimmälle jälleenmyyjällesi tai tehdä huoltopyynnön nettisivuillamme. Huoltopyynnön tehtyäsi saat ohjeet sähköpostiisi laitteen lähettämisestä huoltoon.

Suomen kesä on lyhyt ja jahtikausi tulee vastaan jälleen pian, joten toimi nopeasti! Kampanja on voimassa 1.6.2019 – 31.7.2019.

*Alennus koskee normaalin huollon lisäksi myös Plushuolto-paketteja. Plushuolto saatavilla Koira-GPS 2011 ja uudempiin Koira-GPS malleihin, sekä Ultracom Novukseen. Alennus ei koske vaihtotarjouksia ja alennus lasketaan ovh. hinnasta. Katso lisätietoja Plushuollosta tästä.

 

Ultracom sijaislaitteet uudistuvat

Joskus laitteet voivat rikkoontua juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan. Ei kuitenkaan hätää, asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat ja saat huollon ajaksi Ultracom sijaislaitteen.

Uudistamme koko sijaislaitekannan ja saat jatkossa jälleenmyyjältäsi sijaislaitteeksi uusimman sukupolven Ultracom R10:n. Löydät jälleenmyyjiemme yhteystiedot jälleenmyyjähaulla

+
-
27.5.2019
Palvelimien huoltokatko

Suoritamme palvelimien huoltoa keskiviikkona 29.5.2019 kello 10 alkaen. Työn arvioitu kesto on 3-4 tuntia. Huollon aikana paikannus, karttojen lataus, omat sivut jne. ei toimi. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja antaa Ultracom tuki (support@ultracom.fi)

+
-
13.5.2019
Pohjois-Suomen Erämessut Oulussa

Ultracom on mukana Pohjois-Suomen Erämessuilla Oulussa, löydät meidät osastolta C11,15.
Esittelyssä kauden 2019 uutuus R10 sisäisellä antennilla.

+
-
25.4.2019
Savon erämessut – Erätaika 2019 ja Ultracom R10 uutuus

Ultracom on Savon Erätaika 2019 erämessujen pääyhteistyökumppani ja löydät meidät osastolta: E17-18, 23-24. Tule tutustumaan uutuustuotteeseen Ultracom R10 – sisäisellä antennilla ja tilaa omasi Ultracom jälleenmyyjältä tai Ultracom verkkokaupasta

+
-
17.8.2018
Ultracom-perhe ja Ultracom-seura paketit nyt saatavilla!

Ultracom-perhe ja Ultracom-seura paketit ovat nyt saatavilla jälleenmyyjiltämme, sekä Ultracom verkkokaupasta.

Ultracom-perhe on täydellinen valinta perheelle josta löytyy useampi metsästäjä. Paketti sisältää kolme kappaletta 12kk käyttöaikakoodeja hintaan 135€.

Ultracom-seura on tarkoitettu metsästysseurueille. Seura-paketin avulla koko jahtiseurue sekä koirat saadaan samalle karttanäytölle, joka lisää seuruemetsästyksen turvallisuutta.  Paketti sisältää kymmenen kappaletta 3kk käyttöaikakoodeja hintaan 250€.

Lue tuotteista lisää verkkokaupastamme.

+
-
21.5.2018
Ultracom tietosuojakäytäntö

Ultracom Oy:n rekisteriseloste ja käyttöehdot päivitettiin EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisiksi. Ultracom Oy:n tietosuojaselosteen ja käyttöehdot löydät tästä linkistä.

Lähetimme sähköpostia kaikille asiakkaillemme, jotka ovat aiemmin antaneet meille luvan jännittävien uutuuksien ja tärkeiden tiedotteiden vastaanottamiseksi. Nyt lähetetyssä sähköpostissa pyydämme asiakkailtamme lupaa lähettää edellä mainittuja tiedoitteita myös jatkossakin. Muista päivittää tietosi 25.5.2018 mennessä!