Ajankohtaista – Ultracom

Ajankohtaista

Ajankohtaista

+
-
5.10.2020
Huollon läpimenoaika

Huollon arvioitu keskimääräinen läpimenoaika on noin 4 arkipäivää.

Huomaa, että läpimenoaika tarkoittaa aikaa, joka kuluu siitä, kun laite vastaanotetaan huoltoomme ja se lähtee kuljetuksessa takaisin asiakkaalle tai jälleenmyyjälle. Voit tehdä huoltopyynnön internetsivuillamme.

+
-
5.10.2020
6.10.2020 päivitys tilanteeseen – 5.10.2020 Ongelmia verkko-operaattorilla

6.10.2020 Päivitys tilanteeseen: verkko-operaattorin ongelma on korjattu.

Verkko-operaattorilla olevan ongelman takia voi osalla käyttäjistä esiintyä laitteiden ja ohjelmistojen toiminnassa alueellisia katkoksia tai viiveitä. Selvitämme ongelmaa yhdessä operaattorin kanssa. Ultracom tuki antaa tarvittaessa lisätietoja: support@ultracom.fi. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

+
-
4.9.2020
Ultracom NEXT 1.1 päivitys

Ensimmäinen tärkeä päivitys Ultracom NEXT ohjelmistoon on nyt ladattavissa sovelluskaupastasi (Google Play ja App Store)

Ultracom NEXT sovellusversion 1.1 sisältö:

Järjestelmän suorituskykyä on kasvatettu ja sovellukseen on lisätty seuraavia ominaisuuksia: seisontahälytys, oman matkan näyttäminen ja jakaminen, oman jäljen analysointi, Oma Riista ja valtionaluetietoihin tulleiden muutosten päivittäminen, laitesalasanan näyttö NEXTin ulkopuolisiin sovelluksiin (vanhan ohjelman käyttäjiä varten), seurantalaitteiden ohjelmistopäivitysten tekeminen sovelluksesta (Ultracom R10 ja R10 Hybrid), haukkuherkkyyden säätäminen, ajankohtaista -sivu lisätty päävalikkoon. Mukana virheen korjauksia ja muita pienempiä lisäyksiä.

HUOM! NEXT -versio 1.0 ei ole yhteensopiva NEXT -version 1.1 kanssa, joten käyttäjät eivät saa toisistaan paikkatietoa, mikäli nämä käyttävät ohjelman eri versioita. Suosittelemme siksi päivittämään sovelluksen viipymättä uusimpaan versioon 1.1

 

Lataa sovelluksen päivitys tästä:

 

+
-
25.8.2020
Vaihtohyvitys

Vaihda vanha laitteesi nyt uuteen Ultracom R10 laitteeseen – Saat reilun vaihtohyvityksen

Tarjoamme vanhojen Ultracom -laitteiden omistajille uuden R10 -laitteen hintaan 599 € (ovh.729€). Voit hyödyntää tarjouksen palauttamalla vanhan laitteesi meille kuluitta täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://ultracom.fi/huoltolomake/ tai Ultracom -jälleenmyyjäsi kautta.

Lue lisää.

 

 

+
-
8.6.2020
Ultracom NEXT Beta

Ultracom NEXT on nyt ladattavissa julkisena Beta-versiona Google Play kaupan kautta Android-laitteille sekä Apple App Storesta Apple iOS -laitteille.

Uusi Ultracom NEXT sovellus sisältää lukemattomia uusia ominaisuuksia koirasi seurantaan ja karttojen käyttämiseksi. Uusi Ultracom NEXT ja Ultracom ohjelmisto toimivat rinnakkain ja voit käyttää molempia ohjelmistoja yhtä aikaa samalla mobiililaitteella ja samalla lisenssillä.

Ennen Ultracom NEXT ohjelmiston lataamista, voit tutustua yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin sekä katsoa ohjeita YouTube-kanavaltamme tai tukisivustoltamme.

 

+
-
1.6.2020
Valmistaudu tulevaan kauteen ja huollata tai vaihda Ultracom laitteesi uuteen!

Kaipaako Ultracom laitteesi huoltoa tai oletko harkinnut vaihtamista uudempaan? Nyt on paras aika huollattaa laitteesi tai hyödyntää Ultracom huollon vaihtohyvitys.

Tee laitteellesi huoltopyyntö ja mikäli laitteesi alkaa olemaan jo iäkkäämpi, voit valita laitteelle haluamasi vaihtohyvityksen uuteen Ultracom R10 tai VHF-pohjaiseen Ultracom Avius -laitepakettiin. Tehtyäsi huoltopyynnön, saat tarkat toimintaohjeet sähköpostitse.

Huomaa myös, että vaihtohyvityksen voi yhdistää kevätkampanjaamme! Rekisteröi uusi Ultracom-laitteesi ja lähetämme sinulle 12kk Ultracom käyttöaikakoodin veloituksetta sähköpostiisi (arvo 65€).

Löydät lisätietoa kampanjasta tästä. Toimi nopeasti sillä kampanja on voimassa 30.6.2020 asti!

PS. Ultracom huolto palvelee normaalisti läpi koko kesän.

+
-
25.5.2020
Katkos palveluissa 27.5.2020 kello 16-22

Kaikki palvelumme ovat poissa käytöstä 27.5.2020 klo: 16-22 sähköyhtiön tekemien huoltotöiden vuoksi. Katkon aikana paikannus, karttojen lataus, omat sivut jne. ei toimi. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja antaa Ultracom tuki (support@ultracom.fi)

+
-
3.4.2020
Huawei laitteiden yhteensopivuus

USA pakotteista johtuen mobiililaitevalmistaja Huawein kaikki uudet tabletti- ja puhelinmallit tulevat toimimaan ilman Googlen palveluita (mm. Google Play kauppa).

Ylläolevasta syystä kyseiset laitteet eivät ole yhteensopivia Ultracom ohjelmiston kanssa. Uusia Huawei malleja, jotka eivät ole yhteensopivia ovat mm. Huawei Mate Pro 5G, Huawei P40 ja Huawei P40 Pro.

Aiemmin julkaistuissa Huawei mobiililaitteissa Googlen palvelut toimivat edelleen ja ne ovat yhteensopivia Ultracom ohjelmiston kanssa.

+
-
31.3.2020
Ultracom Kevätkampanja

Valmistaudu tulevaan metsästyskauteen ja päivitä koiratutkasi nyt! 

Onko sinulla nuori metsästyskoira kasvamassa? Nyt on oikea aika harjoitella tutkapannan käyttöä. 

Hanki nyt Ultracom R10 – tai Ultracom Avius VHF -koiratutka ja saat kampanjaetuna ylimääräisen vuoden käyttöaikaa normaalin 12 kk lisäksi, eli yhteensä kaksi vuotta käyttöaikaa. Huomaa, että käyttöaikakoodi kattaa myös myöhemmin tänä vuonna julkaistavan Ultracom App 2.0 -sovelluksen, josta löytyy monipuolisia uusia toimintoja.

Mikäli tilaat verkkokaupastamme, postitamme kaikki kampanjatuotteet toimituskuluitta.

Kaikkien tuotteen ostaneiden ja rekisteröineiden kesken arvomme myös Samsung Xcover PRO -matkapuhelimen. Arvo 499€!

Kampanja voimassa kaikilla Ultracom-jälleenmyyjillä sekä verkkokaupassamme store.ultracom.fi Kampanjaedun arvo: 65 €. Kampanja- aika 1.4.- 30.6.2020.

Lunastaaksesi edun, rekisteröi kampanja-aikana ostettu tuote kotisivuillamme ja saat edun sähköpostiisi.

+
-
20.3.2020
Ultracom R10 Hybrid

Ultracom Oy tuo markkinoille maailmanluokan uutuuden – Ultracom R10 Hybrid koiraseurantapannan

Ultracom lanseerasi vuonna 2016 ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä VHF-tekniikalla toimivan, matkapuhelinverkoista riippumattoman Ultracom Avius -koiratutkan. Vuonna 2018 se toi markkinoille edistyksellisen GSM -tekniikalla toimivan Ultracom R10 koiraseurantalaitteen, mikä toimii esiasennetulla, Telian kanssa yhteistyössä kehitetyllä Ultracom Global -liittymällä kaikkialla maailmassa.

Nyt vuonna 2020 Ultracom lanseeraa maailman ensimmäisen koiraseurantalaitteen, missä nämä kaksi teknologiaa on yhdistetty samaan laitteeseen –Ultracom R10 Hybridiin. Laitteessa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF- teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.

Ultracom R10 Hybridin kehitystyö on aloitettu jo vuonna 2018 ja se on käynyt läpi kattavat testit eri rotuisilla koirilla vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattavilla, mutta aikaa vievillä kenttätesteillä on haluttu varmistaa laitteen luotettavuus ja toimintavarmuus myös ääriolosuhteissa.

Ultracom R10 Hybrid -pannassa on ladattava ja itse vaihdettava, toimintavarmaa teknologiaa edustava akku. Akun käyttöaika yhdellä latauksella ja normaalilla, tiheällä lähes reaaliaikaisella kolmen sekunnin paikannusvälillä on noin 24 tuntia. Harvemmalla paikannusvälillä ja kytkemällä panta virransäästötilaan, voidaan akun kestoa kasvattaa useaan vuorokauteen – jopa viikkoon.

Ultracom R10 Hybridin kärkiominaisuuksia ovat mm. etäohjattava, erittäin kirkas led-huomiovalo, tarkka haukkulaskuri, seisontahälytys sekä vaihdettava pantaosa. Laitteessa on myös kuunteluominaisuus, eli seurattavalle koiralle voidaan soittaa. Laite voidaan sijoittaa myös Ultracom- koiraliiviin ja se soveltuu näin käytettäväksi myös pienimmille koirille. Pannan seuranta tapahtuu matkapuhelimeen ladattavalla Ultracom -sovelluksella, joka sisältää maailmanlaajuiset laadukkaat maastokartat. Koiran seurantatiedon voi jakaa myös muille seurueen jäsenille mikä lisää yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta.

Ultracom R10 Hybrid on ennakkotilattavissa Ultracom -jälleenmyyjiltä sekä verkkokaupasta ultracom.fi. Laitteen toimitukset alkavat loppukesällä 2020.