Ajankohtaista – Ultracom

Ajankohtaista

Ajankohtaista

+
-
31.3.2021
Ultracom Kevätkampanja

Valmistaudu tulevaan jahtikauteen ja osta uusi koiratutkasi nyt

Osta nyt Ultracom -koiratutka (Ultracom R10, Ultracom R10 Hybrid tai Ultracom Avius) ja saat kampanjaetuna ylimääräisen yhden vuoden ohjelmiston käyttöajan*

Mikäli käytössäsi on jo Ultracom-koiratutka, huomaa myös voimassa oleva vaihtohyvityksemme, jonka voit hyödyntää yhdessä kevätkampanjamme kanssa. 


Tutustu myös täysin uuteen Ultracom NEXT sovellukseen, jonka avulla seuraat monipuolisesti koirasi sekä koko metsästysseurasi tapahtumia. 

Kampanja voimassa kaikilla Ultracom -jälleenmyyjillä sekä Ultracom-Kaupasta
Kampanjaedun arvo: 69€
Kampanja- aika 1.4.- 30.6.2021
Kaikki kampanjatuotteet Ultracom-Kaupasta toimituskuluitta!

Ultracom Avius
Ultracom Avius
Ultracom R10 sisäisellä antennilla
Ultracom R10
Ultracom R10 Hybrid
Ultracom R10 Hybrid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Lunastaaksesi edun, rekisteröi kampanja-aikana ostettu tuote kotisivujemme kautta ja saat edun sähköpostiisi. 

+
-
31.3.2021
Vaihtohyvitys

Vaihda vanha laitteesi nyt uuteen Ultracom koiratutkaan – Saat reilun vaihtohyvityksen

Tarjoamme vanhojen Ultracom -laitteiden omistajille 138€ hyvityksen vaihdossa uuteen Ultracom koiratutkaan. Voit valita vapaasti haluatko vaihtaa nykyisen laitteesi Ultracom R10, Ultracom R10 Hybrid vai Ultracom Avius koiratutkaan.

Huomaa myös, että vaihtaessasi pannan uuteen Ultracom laitteeseen nyt, voit hyödyntää myös voimassa olevan kevätkampanjamme, jolloin saat lisäetuna vielä ylimääräisen 1 vuoden Ultracom NEXT lisenssin (arvo 69€)!

Hyödyntääksesi tarjouksen palauttamalla vanhan laitteesi meille kuluitta täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://ultracom.fi/huoltolomake/ tai Ultracom -jälleenmyyjäsi kautta.

Hyödyntääksesi tarjouksen toimi näin:

 1. Syötä laitteesi ja omat tietosi kotisivuillaamme https://ultracom.fi/huoltolomake/. Valitse vaihtoehto ”Ostin tuotteen yli 24kk sitten” ja valitse haluamasi vaihtohyvitystuote johon haluat laitteesi vaihtaa.
 2. Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi ohjeet miten voit toimittaa vanhan laitteesi meille toimituskuluitta.
 3. Kun olemme vastaanottaneet vanhan laitteesi, toimitamme uuden laitteen sinulle valitsemallasi maksu- ja toimitustavalla.

Voit hyödyntää vaihtohyvityksen myös lähimällä Ultracom-jälleenmyyjälläsi.

+
-
11.5.2021
Huollon läpimenoaika

Huollon arvioitu keskimääräinen läpimenoaika on noin 4 arkipäivää.

Huomaa, että läpimenoaika tarkoittaa aikaa, joka kuluu siitä, kun laite vastaanotetaan huoltoomme ja se lähtee kuljetuksessa takaisin asiakkaalle tai jälleenmyyjälle. Voit tehdä huoltopyynnön internetsivuillamme.

+
-
7.1.2021
7.1.2021 – ULTRACOM OSAKSI OPEN AIR GROUPIA

ULTRACOM OSAKSI OPEN AIR GROUPIA

Open Air Group Ab on ostanut Ultracom-konsernin (Ultracom Oy ja Ultracom Group Oy) koko osakekannan. Ultracom on pohjoissuomalainen koirien ja vapaana laiduntavien tuotantoeläinten seurantaratkaisujen kehittäjä ja valmistaja, joka on tehnyt pitkäjänteistä ja innovatiivista työtä langattoman tiedonsiirron parissa. Ultracomin päämarkkinat ovat Suomi ja Ruotsi ja yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 5.2 milj. euroa.

Open Air Group on jo aiemmin hankkinut sateenvarjonsa alle Ultracomin kanssa samalla toimialalla toimivan Tracker Oy:n. Nyt muodostuva kombinaatio on Euroopan suurin alallaan ja sen yhteenlaskettu liikevaihto on noin 11 milj. euroa ja se tulee työllistämään suoraan noin 50 henkilöä.

”Olemme kasvaneet viime vuosina erittäin voimakkaasti ja seuraava askel suunnitelmissamme on hakea kasvua Euroopan markkinoilta. Voimien yhdistäminen Trackerin kanssa ja yhteinen leveät hartiat omaava omistajamme, tarjoavat hyvät lähtökohdat haastaa isoja kansainvälisiä kilpailijoitamme, ja tekevät meistä kertaheitolla vakavasti otettavan kilpailijan kansainvälisillä pelikentillä.” Toteaa Ultracomin toimitusjohtaja Jari Maansaari.

”Näemme tämän ennenkaikkea strategisena kumppanuutena Ultracomin ja Trackerin välillä, missä hyödynnämme kummankin yrityksen vahvuuksia ja pystymme luomaan yhdessä kattavan infrastruktuurin esimerkiksi metsästäjien ja koirien turvallisuutta parantamaan.” Mainitsee Trackerin toimitusjohtaja Markus Salmenpohja.

”Trackerin ja Ultracomin liitto on täydellinen kohtaaminen, missä yhdistyvät toisiaan täydentäen kokemus, osaaminen, tutkimus ja tuotekehitys sekä markkinointi- ja myyntiresurssit. Edessämme on erittäin mielenkiintoinen yhteinen tulevaisuus”, sanoo Open Air Groupin toimitusjohtaja Camilo Sjödin.

Open Air Group on holding-yhtiö, joka toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Sen omistamia brändejä ovat Chevalier, Tracker, Alaska 1795, Burrel, Valio sekä jälleenmyyntiyhtiöt Wildforss.se, Wildforss.no, Retkitukku.fi ja Koiravaruste.fi. OAG on myös vähemmistöomistajana ruotsalaisessa outdoor brändissä Garphyttanissa.

Open Air Groupin strategiaan kuuluu kasvaa omistamiensa yritysten liiketoimintaa kehittämällä sekä yritysostoin. Ryhmän liikevaihdon odotetaan olevan vuonna 2020 yli 50 milj.euroa. OAG:n tavoitteena on tulla pohjoismaiden johtavaksi tuotekehittäjäksi ja markkinajohtajaksi metsästys-, koira- ja outdoor- tuotesegmenteissä.

Ultracom on yksityisessä omistuksessa ollut yritys, jonka juuret ovat syvällä oululaisessa radioteknisessä osaamisessa. Ultracom konserniin kuuluvat Ultracom Oy ja Ultracom Group Oy. Ultracomin liiketoiminta käsittää koirien sekä vapaana laiduntavien eläinten seurantajärjestelmien kehittämisen, valmistamisen sekä myynnin ja markkinoinnin. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 on noin 5.2 milj. euroa ja se työllistää suoraan 20 henkilöä. Ultracomin pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.

Tracker kuuluu Open Air Groupiin ja sen pääkonttori sijaitsee Oulussa. Tracker kehittää, valmistaa sekä myy ja markkinoi metsästäjien ja metsästyskoirien mobiiliteknologiaan perustuvia seurantajärjestelmiä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 on noin 5.5 milj. euroa ja se työllistää suoraan 25 henkilöä. Trackerin päämarkkina-alueita ovat Suomen lisäksi Ruotsi ja Norja.

+
-
16.12.2020
Vuodenvaihteen aukioloajat

Vuodenvaihteen aukioloaikamme ovat seuraavat:

  Ultracom huollon asiakaspalvelu:

 • Suljettuna: 24-25.12.2020, 1.1.2021 ja 6.1.2021.
  Ultracom verkkokaupan asiakaspalvelu ja tilaukset:

 • Puhelinpalvelu suljettuna 24.12.2020 – 6.1.2021.
 • WhatsApp palvelu suljettuna 24.12.2020 – 6.1.2021
 • Sähköpostipalvelu palvelee normaalisti.
  Ultracom tuki:

 • Puhelinpalvelu suljettuna 24-26.12.2020, 1.1.2021 ja 6.1.2021.
 • WhatsApp palvelu suljettuna 24.12.2020 – 6.1.2021
 • Sähköpostipalvelu palvelee normaalisti.

Ultracom Oy toivottaa rentouttavaa joulunaikaa.

+
-
1.12.2020
Ultracom asiakaskysely 2020

Ultracomille asiakkaidemme tyytyväisyys on ykkösasia. Teimme viime vuonna asiakastyytyväisyyskyselyn ja sen perusteella olemme uudistaneet muun muassa tukisivustoamme sekä verkkokauppamme tarjontaa.

Olemme myös tämän vuoden aikana lanseeranneet kokonaan uuden Ultracom Next ohjelmiston, tuoneet markkinoille maailman ensimmäisen hybrid paikantimen Ultracom R10 Hybridin ja olemme lisänneet oheistuotevalikoimaa verkkokauppaamme, sekä jälleenmyyjillemme.

Haluaisimme jälleen saada palautetta asiakkailtamme, miten hyvin onnistuimme ja miten voimme kehittyä lisää. Voit osallistua Ultracom asiakaskyselyyn seuraavasta linkistä: Ultracom asiakaskysely 2020. Kysely on toteutettu Google Forms alustalla. Kyselyyn voi vastata 22.12.2020 asti.

Arvomme kaikkien kyselyyn osallistuneiden kesken kolme kappaletta Ultracom 12kk käyttöaikakoodeja (arvo 65 €/koodi). Arvonta suoritetaan 8.1.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Toivomme että jaat kyselyn myös ystävillesi. Kiitos kun autat meitä kehittymään paremmaksi!

+
-
4.9.2020
Ultracom NEXT 1.1 päivitys

Ensimmäinen tärkeä päivitys Ultracom NEXT ohjelmistoon on nyt ladattavissa sovelluskaupastasi (Google Play ja App Store)

Ultracom NEXT sovellusversion 1.1 sisältö:

Järjestelmän suorituskykyä on kasvatettu ja sovellukseen on lisätty seuraavia ominaisuuksia: seisontahälytys, oman matkan näyttäminen ja jakaminen, oman jäljen analysointi, Oma Riista ja valtionaluetietoihin tulleiden muutosten päivittäminen, laitesalasanan näyttö NEXTin ulkopuolisiin sovelluksiin (vanhan ohjelman käyttäjiä varten), seurantalaitteiden ohjelmistopäivitysten tekeminen sovelluksesta (Ultracom R10 ja R10 Hybrid), haukkuherkkyyden säätäminen, ajankohtaista -sivu lisätty päävalikkoon. Mukana virheen korjauksia ja muita pienempiä lisäyksiä.

HUOM! NEXT -versio 1.0 ei ole yhteensopiva NEXT -version 1.1 kanssa, joten käyttäjät eivät saa toisistaan paikkatietoa, mikäli nämä käyttävät ohjelman eri versioita. Suosittelemme siksi päivittämään sovelluksen viipymättä uusimpaan versioon 1.1

 

Lataa sovelluksen päivitys tästä:

 

+
-
8.6.2020
Ultracom NEXT Beta

Ultracom NEXT on nyt ladattavissa julkisena Beta-versiona Google Play kaupan kautta Android-laitteille sekä Apple App Storesta Apple iOS -laitteille.

Uusi Ultracom NEXT sovellus sisältää lukemattomia uusia ominaisuuksia koirasi seurantaan ja karttojen käyttämiseksi. Uusi Ultracom NEXT ja Ultracom ohjelmisto toimivat rinnakkain ja voit käyttää molempia ohjelmistoja yhtä aikaa samalla mobiililaitteella ja samalla lisenssillä.

Ennen Ultracom NEXT ohjelmiston lataamista, voit tutustua yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin sekä katsoa ohjeita YouTube-kanavaltamme tai tukisivustoltamme.

 

+
-
1.6.2020
Valmistaudu tulevaan kauteen ja huollata tai vaihda Ultracom laitteesi uuteen!

Kaipaako Ultracom laitteesi huoltoa tai oletko harkinnut vaihtamista uudempaan? Nyt on paras aika huollattaa laitteesi tai hyödyntää Ultracom huollon vaihtohyvitys.

Tee laitteellesi huoltopyyntö ja mikäli laitteesi alkaa olemaan jo iäkkäämpi, voit valita laitteelle haluamasi vaihtohyvityksen uuteen Ultracom R10 tai VHF-pohjaiseen Ultracom Avius -laitepakettiin. Tehtyäsi huoltopyynnön, saat tarkat toimintaohjeet sähköpostitse.

Huomaa myös, että vaihtohyvityksen voi yhdistää kevätkampanjaamme! Rekisteröi uusi Ultracom-laitteesi ja lähetämme sinulle 12kk Ultracom käyttöaikakoodin veloituksetta sähköpostiisi (arvo 65€).

Löydät lisätietoa kampanjasta tästä. Toimi nopeasti sillä kampanja on voimassa 30.6.2020 asti!

PS. Ultracom huolto palvelee normaalisti läpi koko kesän.

+
-
25.5.2020
Katkos palveluissa 27.5.2020 kello 16-22

Kaikki palvelumme ovat poissa käytöstä 27.5.2020 klo: 16-22 sähköyhtiön tekemien huoltotöiden vuoksi. Katkon aikana paikannus, karttojen lataus, omat sivut jne. ei toimi. Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa. Lisätietoja antaa Ultracom tuki (support@ultracom.fi)