Hae Android testikäyttäjäksi – Ultracom

Hae Android testikäyttäjäksi

Haemme Android testikäyttäjiä ULTRACOM- puhelinsovelluksen Android-testiryhmään

Uuden sovelluksen iPhone (iOS) testiryhmä aloitti sovelluksen testaukset jo joulukuussa 2019 ja olemme saaneet paljon hyödyllistä ja erittäin positiivista palautetta testaajilta. Uusi sovellus pitää sisällään mm. markkinoiden edistyksellisimmät globaalisti toimivat kartta-aineistot, ryhmätoiminnot sekä personointimahdollisuudet omilla kuvilla. Lisäksi täysin uutta on vielä kehitteillä tulevalle jahtikaudelle.

Haemme nyt Android -käyttäjiä testiryhmään. Jos olet aktiivinen Ultracom R10- koiratutkan käyttäjä, käytät ULTRACOM -sovellustasi Android -mobiililaitteella (versio 8 tai uudempi), käytät SOME -palveluita aktiivisesti ja olet kiinnostunut antamaan panoksesi uuden sovelluksen kehittämiseen ja testaamiseen, lähetä lyhyt kuvaus itsestäsi ja koiraharrastuksestasi 31.1.2020 mennessä osoitteeseen androidbeta@ultracom.fi

Testaus alkaa helmikuussa 2020.

”Ensimmäisen kerran avattuani uuden Ultracomin sovelluksen olin, että WAU! Nyt on hyvännäköinen sovellus kehitteillä! Ensimmäiset pari minuuttia meni kaikkien valikoiden selaamiseen ja nappuloiden testaamiseen eli ihan normi tapaan. Suurin osa nappuloista ja valikoista olivat selkeitä ja “oman paikan nappulan” toiminnotkin tulivat nopeasti tutuksi. Tänään pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan sovellusta pannan ohjauksessa. Ensimmäinen kokemus oli jälleen kerran positiivinen ja jopa yllätyksellinen!”

”Olen nyt testaillut uutta ohjelmaa parin metsäreissun ajan ja tässä on muutamia huomioita. Kartat ovat hyvät ja ohjelma toimii sujuvasti. Ohjelman lataus ja käyttöönotto toimivat moitteetta. Paikannus toimi moitteetta. Sekä haku- ja haukkuviivat olivat hyvät ja selkeät.”


”Aluksi, kirjautuminen oli minulle helppoa. Ulkoasu näyttää viimeistellyltä. Uusi karttapohja vaikuttaa hyvältä! Kartta latautuu nopeasti ja liikkuminen kartalla on sulavaa…”

”Ensimmäinen palaute! Sovellus näyttää hyvälle ja on mukavan oloinen käyttää. Sain pannan lisättyä helposti. Seuraavaksi koira metsään iltapäivällä…”

” Ensivaikutelma on hyvä. Heti ensin tuli hyviä toimintoja mm.
– yhdenkäden zoomaus karttaa isommaksi ja myös pienemmäksi

– omaa paikkaa ei ole pakko muille jakaa vaikka itse näet sijaintisi

– koiran lisääminen helppoa

– seurattava koira helppo vaihtaa

– metsästys alueet helpot lisätä ja latautui nopeasti ja toimi myös zoomatessa”