Huoltokampanja ja sijaislaitteet – Ultracom

Huoltokampanja ja sijaislaitteet

Huollata Ultracom laitteesi hyvissä ajoin ennen kauden alkua

Nyt on paras aika huollattaa laitteesi! Tarjoamme kaikkiin huoltoihin -20% alennuksen* osista ja huoltotyöstä. Lisäksi tarjoamme kaikille laitteen huollossa käyttäneille Ultracom trucker -lippalakin kaupan päälle (arvo 17€).

Varmistaaksemme nopean huollon ja korkean laadun, olemme keskittäneet huoltotoiminnan tehtaalle. Voit toimittaa laitteesi huoltoon lähimmälle jälleenmyyjällesi tai tehdä huoltopyynnön nettisivuillamme. Huoltopyynnön tehtyäsi saat ohjeet sähköpostiisi laitteen lähettämisestä huoltoon.

Suomen kesä on lyhyt ja jahtikausi tulee vastaan jälleen pian, joten toimi nopeasti! Kampanja on voimassa 1.6.2019 – 31.7.2019.

*Alennus koskee normaalin huollon lisäksi myös Plushuolto-paketteja. Plushuolto saatavilla Koira-GPS 2011 ja uudempiin Koira-GPS malleihin, sekä Ultracom Novukseen. Alennus ei koske vaihtotarjouksia ja alennus lasketaan ovh. hinnasta. Katso lisätietoja Plushuollosta tästä.

 

Ultracom sijaislaitteet uudistuvat

Joskus laitteet voivat rikkoontua juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan. Ei kuitenkaan hätää, asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat ja saat huollon ajaksi Ultracom sijaislaitteen.

Uudistamme koko sijaislaitekannan ja saat jatkossa jälleenmyyjältäsi sijaislaitteeksi uusimman sukupolven Ultracom R10:n. Löydät jälleenmyyjiemme yhteystiedot jälleenmyyjähaulla