Huoltopyyntö – Ultracom

Huoltopyyntö

Perustiedot

Takuutiedot

Ostin tuotteen:

Ultracom paikannuslaitteilla on kahden vuoden takuu (ulkoisen antennin takuu yksi vuosi). Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, mutta ei normaalista kulumisesta tai onnettomuudesta aiheutuneita vaurioita. Takuun voimassaolo todistetaan ostokuitilla tai sen kopiolla.
Plushuolto 89€ - Löydät huoltopaketin sisällön tästä
Haluan vaihtaa laitteeni uuteen laitepakettiin. Vanha laitteesi jää huoltoon ja saat tilalle postitse uuden laitteen. Valitse haluamasi laite niin näet laitepaketin sisällön:
R10 laitepakkaus (sis. laitteen, akun, laturin, 12kk käyttöajan sekä 24kk ennalta maksetun Ultracom GlobalSIM-liittymän, sekä toimituskulut molempiin suuntiin)


Koira-GPS laite (neljän akun pitkä malli), 12kk käyttöaikakoodi, sekä toimituskulut molempiin suuntiin.


Koira-GPS laite (kahden akun lyhyt malli), 12kk käyttöaikakoodi, sekä toimituskulut molempiin suuntiin.


Avius pakkaus (panta ja isäntälaite), 12kk käyttöaikakoodi, 2 kpl akkuja, laturi, sekä toimituskulut molempiin suuntiin.


Valitse enimmäiskulu, jonka olet valmis maksamaan ilman, että huoltomme on sinuun yhteydessä. Valitse myös muut laitteelle tehtävät toimenpiteet. Lähetyskulut lisätään lopulliseen huoltohintaan.Plushuolto 179€ - Löydät huoltopaketin sisällön tästä (Huom! Plushuolto saatavilla vain Koira-GPS 2011 ja uudempiin).


Huollon maksutapa

Matkahuolto bussiennakko.Klarna (osamaksu, lasku, verkkomaksu, luotto- tai pankkikortti). Saat maksuohjeet tekstiviestillä huollon valmistumisen jälkeen.Plushuolto 89€ - Löydät huoltopaketin sisällön tästä

Yhteystiedot

Syötä yhteystietosi. Laite palautetaan antamaasi osoitteeseen:

Varmista että syötit tiedot oikein. Tietoja ei voi muuttaa jälkeenpäin. Kun olet valmis, paina lähetä-painiketta, saat huoltolaitteen toimitusohjeet sähköpostiisi.