Huoltopyyntö – Ultracom

Huoltopyyntö

Perustiedot

Takuutiedot

Ostin tuotteen:

Ultracom paikannuslaitteilla on kahden vuoden takuu (ulkoisen antennin takuu yksi vuosi). Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, mutta ei normaalista kulumisesta tai onnettomuudesta aiheutuneita vaurioita. Takuun voimassaolo todistetaan ostokuitilla tai sen kopiolla.
Plushuolto 179€ - Löydät huoltopaketin sisällön tästä (Huom! Plushuolto saatavilla vain Koira-GPS 2011 ja uudempiin).Mikäli haluat hyödyntää vaihtotarjouksen uuteen laitteeseen, valitse alla olevasta pudotusvalikosta haluamasi laite. Näet tarkemman tiedon vaihdon sisällöstä valittuasi laitteen:
Laitepaketti sisältää: Ultracom R10 ulkoisella antennilla, akun, laturin, 12kk käyttöajan Ultracom ohjelmistoon, 12kk ennalta maksetun Ultracom GlobalSIM-liittymän, sekä toimituskulut molempiin suuntiin. Lue lisää laitteesta.


Laitepaketti sisältää: Ultracom R10 sisäisellä antennilla, akun, laturin, 12kk käyttöajan Ultracom ohjelmistoon, 12kk ennalta maksetun Ultracom GlobalSIM-liittymän, sekä toimituskulut molempiin suuntiin.Lue lisää laitteesta.


Laitepaketti sisältää: Avius (VHF-pannan ja VHF-isäntälaitteen), 12kk käyttöajan Ultracom ohjelmistoon, 2 kpl akkuja, laturin, sekä toimituskulut molempiin suuntiin. Lue lisää laitteesta.


Valitse enimmäiskulu, jonka olet valmis maksamaan ilman, että huoltomme on sinuun yhteydessä. Valitse myös muut laitteelle tehtävät toimenpiteet. Lähetyskulut lisätään lopulliseen huoltohintaan.Plushuolto 179€ - Löydät huoltopaketin sisällön tästä (Huom! Plushuolto saatavilla vain Koira-GPS 2011 ja uudempiin).


Huollon maksutapa

Matkahuolto bussiennakko.Klarna (osamaksu, lasku, verkkomaksu, luotto- tai pankkikortti). Saat maksuohjeet tekstiviestillä huollon valmistumisen jälkeen.


Yhteystiedot

Syötä yhteystietosi. Laite palautetaan antamaasi osoitteeseen:

Paina lopuksi lähetä-painiketta, saat huoltolaitteen toimitusohjeet sähköpostiisi.

Mikäli sähköposti ei saavu perille n. 10 minuutissa, tarkista roskapostikansio. Ongelmatilanteessa ota yhteys huoltoon: huolto@ultracom.fi.

Varmista että syötit tiedot oikein. Tietoja ei voi muuttaa jälkeenpäin.