Huoltopyyntö – Ultracom

Huoltopyyntö

Perustiedot

Lomakkeella voit tehdä huoltopyynnön tai hyödyntää vaihtohyvityksen. Täytettyäsi alla olevat kentät, saat sähköpostitse ohjeistuksen laitteen lähettämisestä.
Takuutiedot

Ostin tuotteen:

Ultracom paikannuslaitteilla on kahden vuoden takuu (ulkoisen antennin takuu yksi vuosi). Takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, mutta ei normaalista kulumisesta tai onnettomuudesta aiheutuneita vaurioita. Takuun voimassaolo todistetaan ostokuitilla tai sen kopiolla.
Mikäli haluat hyödyntää vaihtohyvityksen uuteen laitteeseen, valitse alla olevasta pudotusvalikosta haluamasi laite. Näet tarkemman tiedon vaihdon sisällöstä valittuasi laitteen:

Vaihdon hinta on sinulle 599€ (sis.alv.24%). Laitepaketti sisältää: Ultracom R10 ulkoisella antennilla, akun, laturin, 12kk käyttöajan Ultracom ohjelmistoon, 12kk ennalta maksetun Ultracom GlobalSIM-liittymän, sekä toimituskulut molempiin suuntiin. Lue lisää laitteesta.


Vaihdon hinta on sinulle 599€ (sis.alv.24%). Laitepaketti sisältää: Ultracom R10 sisäisellä antennilla, akun, laturin, 12kk käyttöajan Ultracom ohjelmistoon, 12kk ennalta maksetun Ultracom GlobalSIM-liittymän, sekä toimituskulut molempiin suuntiin.Lue lisää laitteesta.


Vaihdon hinta on sinulle 469€ (sis.alv.24%). Laitepaketti sisältää: Avius (VHF-pannan ja VHF-isäntälaitteen), 12kk käyttöajan Ultracom ohjelmistoon, 2 kpl akkuja, laturin, sekä toimituskulut molempiin suuntiin. Lue lisää laitteesta.


Valitse enimmäiskulu, jonka olet valmis maksamaan ilman, että huoltomme on sinuun yhteydessä. Huom! Huollon minimiveloitus on 74,40€ (sis.alv.24%). Mikäli laitetta ei haluta huoltaa kustannusarvion jälkeen, veloitamme kustannusarviosta minimiveloituksen ja mahdolliset toimituskulut.

Huomaathan myös, ettei Koira-GPS 2010 ja vanhemmille laitteille ole enää huoltoa saatavilla. Voit hyödyntää näihin laitteisiin kuitenkin vaihtohyvityksen.


Valitse maksutapa

Matkahuolto bussiennakko.Klarna (osamaksu, lasku, verkkomaksu, luotto- tai pankkikortti). Saat maksuohjeet tekstiviestillä huollon valmistumisen jälkeen.


Vikaselosta/viesti


Yhteystiedot

Syötä yhteystietosi. Laite palautetaan antamaasi osoitteeseen:

Paina lopuksi lähetä-painiketta, saat huoltolaitteen toimitusohjeet sähköpostiisi.

Mikäli sähköposti ei saavu perille n. 10 minuutissa, tarkista roskapostikansio. Ongelmatilanteessa ota yhteys huoltoon: huolto@ultracom.fi.

Varmista että syötit tiedot oikein. Tietoja ei voi muuttaa jälkeenpäin.