Avius – Tuki – Ultracom

Tuotetuki

ultracom avius

PÄIVITYS 21.5.2018: Ultracom Avius pannan ohjelmisto

Versionumero: 1.010
Versiopäiväys: 21.5.2018
Sisältö:

• Käyttäjä voi vaihtaa pannan paikannusväliä.
  • Automaattinen virransäästötila, kun käytetään 20 s tai pidempää paikannusväliä.
  • Pienempiä korjauksia.

PÄIVITYS 22.11.2018 Ultracom Avius isäntälaitteen ohjelmisto

Versionumero: 1.011
Versiopäiväys: 22.11.2018
Sisältö:

• Korjattu: Useaa pantaa käytettäessä on isäntälaite voinut mennä tilaan, jossa kaikkien pantojen dataa ei ole enää käsitelty.

+
-
PÄIVITYSOHJE ULTRACOM AVIUS

Noudata seuraavia päivitysohjeita tarkasti:

1. Päivitä mobiililaitteeen Ultracom-ohjelmisto mobiililaitteesi sovelluskaupan kautta.
  2. Asenna Avius pantaan ja isäntälaitteeseen ladatut akut ja käynnistä laitteet.
  3. Aseta panta ja isäntälaite vierekkäin, siten että niiden antennit risteävät toisiaan.
  4. Muodosta yhteys Ultracom ohjelmiston, isäntälaitteen ja pannan välille.
  5. Avaa Ultracom ohjelmisto ja valitse päivitettävä laite. Avaa info-valikko ja valitse lisävalikosta ”Laiteohjelmiston päivitys – panta”.
  6. Ohjelma pyytää turvakoodia, syötä koodi sille varattuun kenttään ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  7. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo isäntälaitteessa syttyy/sammuu samanaikaisesti. Mobiililaitteen ruudun alalaidassa näkyy prosenttiluku, joka kertoo päivitystiedoston latauksen etenemisestä.
  8. Sammuta ja käynnistä panta uudelleen, kun isäntälaitteen vihreä ja sininen LED-valo vilkkuvat vuorotelleen (pidä kuitenkin isäntälaite ja panta koko ajan toistensa lähellä).
  9. Ohjelmisto lähtee latautumaan pannalle. Isäntälaitteen vihreä sekä sininen LED-valo palavat yhtenäisesti ja pannan vihreä LED-valo vilkkuu nopeasti.
  10. Latautumisen päätyttyä sammuu pannan vihreä LED-valo. Isäntälaitteen sininen LED-valo vilkkuu 3 sekunnin välein yhteyden merkiksi.
  11. Panta käynnistyy automaattisesti uudelleen. Odota rauhassa, kunnes vihreä LED valo alkaa jälleen vilkkua ja pantaa hakee satelliitit.
  12. Pannan ohjelmistopäivitys on nyt valmis ja voit jatkaa isäntälaitteen päivittämiseen.
  13. Avaa Ultracom ohjelmiston info-valikko ja valitse lisävalikosta ”Laiteohjelmiston päivitys – isäntälaite”.
  14. Ohjelma pyytää turvakoodia, syötä koodi sille varattuun kenttään ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  15. Ohjelmisto latautuu, kun vihreä sekä sininen LED-valo syttyy/sammuu samanaikaisesti. Mobiililaitteen ruudun alalaidassa näkyy prosenttiluku, joka kertoo päivitystiedoston latauksen etenemisestä.
  16. Päivitys alkaa automaattisesti latauksen päätyttyä, jolloin vihreä LED-valo isäntälaitteessa alkaa vilkkumaan nopeasti.
  17. Päivityksen loputtua, vilkkuvat isäntälaitteen LED-valot normaalisti ja yhteys muodostetaan automaattisesti mobiililaitteeseen.
  18. Isäntälaitteen ohjelmistopäivitys on nyt valmis.

Voit tarkistaa ohjelmistoversiot Ultracom ohjelmiston info-valikosta, kohdasta ”Laiteohjelmistoversio”.

Lisätietoja päivittämisestä antaa tekninen tukemme numerossa: 0600-94151 (1,99 € min + mpvm, jonotus maksaa vain matkapuhelinmaksun), sekä sähköpostituki: support@ultracom.fi