Koira-GPS - Tuki – Ultracom

Tuotetuki

ultracom koira-gps

PÄIVITYS 2.6.2017: Ultracom Koira-GPS ohjelmisto

Versionumero: 16
Versiopäiväys: 2.6.2017
Sisältö:

• Parantaa laitteen palautumista tilanteessa, jossa laite putoaa verkosta Telia/DNA yhteisverkon alueella
  • Muita pienempiä korjauksia
+
-
PÄIVITYSOHJE ULTRACOM KOIRA-GPS

Noudata päivitysohjeita tarkasti. Jos sinulla on kysyttävää päivityksestä, voit ottaa yhteyttä Ultracomin tekniseen tukeen p. 0600 94151 tai jälleenmyyjääsiPuhelujen hinnat ja aukioloajat.

Laitteen ohjelmistoversion päivitetään suoraan Ultracom sovelluksesta. Vain laitteen pääkäyttäjä voi päivittää pannan ohjelmistoversion. Päivitettävän laitteen SIM-kortin tulee olla aktiivinen ja laitteen tulee olla yhteydessä mobiilidataverkkoon.

1. Aseta ladatut akut pantaan plus (+) ja miinus (-) merkintöjen mukaisesti ja käynnistä laite.
  2. Avaa Ultracom ohjelmiston alavalikko ja napauta ”Info”-valintaa.  Napauta avautuvasta infonäkymästä kohtaa ”Laiteohjelmistoversio”. Syötä ohjelmiston pyytämä turvakoodi sille varattuun kenttään ja lähetä päivityskomento laitteeseen.
  3. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen asentamisen.
  4. Kun päivitys on ohi, käynnistyy laite uudelleen ja jatkaa paikantamista.
  5. Päivitys kestää normaalisti n. 5-10 min. Jos laite ei saa ladattua päivitystä tai uudempaa versiota ei ole saatavilla, niin laite palaa takaisin entiseen versioonsa.