Novus – Tuki – Ultracom

Tuotetuki

ultracom novus

PÄIVITYS 2.6.2017: Ultracom Novus ohjelmisto

Versionumero: v95
Versiopäiväys: 2.6.2017
Sisältö:

• Parantaa laitteen palautumista tilanteessa, jossa laite putoaa verkosta Telia/DNA yhteisverkon alueella
  • Muita pienempiä korjauksia
+
-
PÄIVITYSOHJE ULTRACOM NOVUS

Noudata päivitysohjeita tarkasti. Jos sinulla on kysyttävää päivityksestä, voit ottaa yhteyttä Ultracomin tekniseen tukeen p. 0600 94151 tai jälleenmyyjääsi. Puhelujen hinnat ja aukioloajat

Laitteen ohjelmistoversion voi päivittää suoraan sovelluksesta.

HUOM! Päivitys soveltuu vain Ultracom Novus pantoihin. Tarkasta pantasi tyyppi laitteen laitteen ohjekirjasta.

• Vain laitteen pääkäyttäjä voi päivittää pannan ohjelmistoversion.
  • Laitteessa, jota päivitetään, tulee liittymäkortin datayhteyden toimia.
  • Jos laitteessasi ei ole käytetty data-paikannusta, katso ohjekirjasta data-paikannuksen aktivoiminen ja laitteen yhteysosoitteen vaihtaminen. Saat apua myös teknisestä tuestamme p. 0600 94 151.
  1. Aseta ladattu akku pantaan plus- (+) ja miinus- (-) merkintöjen mukaisesti.
  2. Laitteen ei tarvitse olla satelliittiyhteydessä päivityksen aikana.
  3. Avaa laitteen pääkäyttäjän sovelluksesta laitteesi info-valikko ja valitse ”Laiteohjelmiston päivitys”.
  4. Syötä ohjelmiston pyytämä varmistuskoodi sille varattuun kenttään ja hyväksy/lähetä päivitys laitteeseen.
  5. Laite vastaanottaa komennon ja aloittaa päivityksen lataamisen. Laitteen ladatessa päivitystä laitteen molemmat led-valot vilkkuvat epäsäännöllisesti.
  6. Kun päivitys on ohi, laite käynnistää itsensä uudelleen ja aloittaa normaalin satelliittien haun. Tällöin oikeanpuoleinen punainen led-valo vilkkuu noin kerran sekunnissa.
  7. Päivitys kestää normaalisti n. 5 min. Saunalahden ja Elisan liittymillä päivityksen kesto voi olla huomattavasti pidempi, jopa 20 min. Jos laite ei saa ladattua päivitystä, se palautuu automaattisesti entiseen versioonsa.
  8. Jos päivitys ei onnistu, voit ottaa yhteyttä Ultracomin tekniseen tukeen p. 0600 94 151. Voit suorittaa päivityksen myös jälleenmyyjäsi luona. Tällöin päivittämisestä veloitetaan palvelumaksu.