Ultracom 12kk

KARTTA-AINEISTO

Käytössäsi on uusi karttamoottori, edistykselliset karttatoiminnot, globaalit, laadukkaat Open Topo -kartat, Suomessa Maanmittauslaitokset karttamateriaali, nopea karttalataus, automaattinen maanvaihto, satelliittikartan vaihto pikavalinnalla

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Voit vaihtaa nopeasti seurattavaa kohdetta suoraan kartalta tai valikosta, nopea yhden käden zoomaus, kelluva kartta, voit myös käyttää sovellusta useassa päätelaitteessa samalla lisenssillä.

KARTTAMERKINNÄT

Luo helposti karttamerkintöjä monipuolisilla työkaluilla. Voit myös helposti piirtää alueita, mitata matkoja, pinta-aloja ja lisätä ulkopuolisia aineistoja sekä jakaa ne helposti ystäville ja seurueelle.

RYHMÄTOIMINNOT

Luo helposti uusia ryhmiä, kutsu ystäväsi liittymään ryhmääsi kutsulinkillä, liitä koirasi ystäväsi ryhmään, jaa ryhmään karttamerkinnät.

REPLAY -TOIMINTO

Voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

ULTRACOM KOIRADATA™

Koiradata™ -ominaisuus sisältää täysin uudenlaisia, edistyksellisiä ja patentoituja toiminnallisuuksia koirasi työskentely- ja aktiivisuustietojen analysointiin terveellisen ja turvallisen koiraharrastuksen tueksi. Koiradata koostuu koiran profiilitiedoista, koiran työskentelytiedoista ja koiran aktiivisuustiedoista. Voit jakaa näistä helposti suoraan NEXT -sovelluksesta.

Voit tarkastella koirasi päivittäistä työmäärää, rasitustasoa ja kalorinkulutusta tai tarkastella koiran jälkireittiä ja työskentelytietoja, esim. hakulenkkiä, ajoa, riistatyötä. Voit merkitä työskentelyreitin kaksi pistettä ja tarkastella pisteiden välistä tietoa, esim. hakulenkin pituuden ja laajuuden, haukkutiedot ja nopeustiedot.

Huom: Koiradatan käyttö vaatii Ultracom R10, R10 Hybrid tai Avius -mallin koiraseurantalaitteen käytön

NEXT sovellus vaatii toimiakseen käyttöjärjestelmän: Android 8.0 tai iOS13

69,00