Ultracom NEXT täysin uusi sovellus koirasi seurantaan.

ULTRACOM NEXT

Ultracom NEXT sovellus koirasi seurantaan.

ULTRACOM NEXT -sovellus on tarkoitettu Ultracom -paikannuslaitteiden seurantaan, mutta se soveltuu hyvin myös kaikille luonnossa liikkujille. Sovellus on helppokäyttöinen ja intuitiivinen ja siinä on monipuoliset ominaisuudet.

Ultracom NEXT on kehityksessä ja ohjelmistojen ominaisuuksia ja toimintoja voidaan muuttaa, poistaa tai lisätä ilman erillistä ilmoitusta. 

Uusi Ultracom NEXT ja Ultracom ohjelmisto toimivat rinnakkain ja voit käyttää molempia ohjelmistoja yhtä aikaa samalla mobiililaitteella ja samalla lisenssillä

Ultracom NEXT on ladattavissa Play-kaupasta ja Apple App Storesta hakusanalla Ultracom NEXT.

Huom! Ultracom tarjoaa NEXT tukea WhatsApp:issa, sähköpostilla ja tukitiketeillä. Puhelintuki ei palvele betaan liittyvissä kysymyksissä. Löydät tuen yhteystiedot tästä.

KARTTA-AINEISTO 

Käytössäsi on uusi karttamoottori, edistykselliset karttatoiminnot, globaalit, laadukkaat Open Topo -kartat, Suomessa Maanmittauslaitokset karttamateriaali, nopea karttalataus, automaattinen maanvaihto, satelliittikartan vaihto pikavalinnalla  

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Voit vaihtaa nopeasti seurattavaa kohdetta suoraan kartalta tai valikosta, nopea yhden käden zoomaus, kelluva kartta, voit myös käyttää sovellusta useassa päätelaitteessa samalla lisenssillä.

KARTTAMERKINNÄT

Luo helposti karttamerkintöjä monipuolisilla työkaluilla. Voit myös helposti piirtää alueita, mitata matkoja, pinta-aloja ja lisätä ulkopuolisia aineistoja sekä jakaa ne helposti ystäville ja seurueelle.

RYHMÄTOIMINNOT

Luo helposti uusia ryhmiä, kutsu ystäväsi liittymään ryhmääsi kutsulinkillä, liitä koirasi ystäväsi ryhmään, jaa ryhmään karttamerkinnät.

REPLAY -TOIMINTO

Voit kelata metsästystapahtuman saumattomasti taaksepäin ja kokea seikkailun uudelleen.

ULTRACOM KOIRADATA™

Koiradata™ -ominaisuus sisältää täysin uudenlaisia, edistyksellisiä ja patentoituja toiminnallisuuksia koirasi työskentely- ja aktiivisuustietojen analysointiin terveellisen ja turvallisen koiraharrastuksen tueksi. Koiradata koostuu koiran profiilitiedoista, koiran työskentelytiedoista ja koiran aktiivisuustiedoista. Voit jakaa näistä helposti suoraan NEXT -sovelluksesta.

Voit tarkastella koirasi päivittäistä työmäärää, rasitustasoa ja kalorinkulutusta tai tarkastella koiran jälkireittiä ja työskentelytietoja, esim. hakulenkkiä, ajoa, riistatyötä. Voit merkitä työskentelyreitin kaksi pistettä ja tarkastella pisteiden välistä tietoa, esim. hakulenkin pituuden ja laajuuden, haukkutiedot ja nopeustiedot.

Huom: Koiradatan käyttö vaatii Ultracom R10, R10 Hybrid tai Avius -mallin koiraseurantalaitteen käytön

Onko ohjelman beta versiossa kaikki lopulliset toiminnallisuudet?

Ei ole. Ohjelmaan tuodaan lisää toiminnallisuuksia päivityksillä betan edetessä. Voit lähettää toiveita ohjelman kehittämiseen osoitteeseen beta@ultracom.fi. Huomaa myös, että jo olemassa olevia toiminnallisuuksia saatetaan muuttaa tai poistaa jopa kokonaan betatestauksen aikana.

Korvaako uusi ohjelma nykyisen Ultracom ohjelman?


Ei korvaa. Molemmat ohjelmat toimivat rinnakkain ja voit käyttää halutessasi molempia samalla lisenssillä. Et myöskään joudu maksamaan molempiin erillistä käyttöaikaa, vaan ohjelmat toimivat samalla käyttöajalla.


Mitkä ovat ohjelmiston mobiililaitevaatimukset?

Ohjelma toimii mobiililaitteissa, joissa on vähintään seuraava käyttöjärjestelmäversio: Apple iOS 11 ja uudemmat ja Android: 8.0 ja uudemmat. Huawei App Gallery ei ole tuettuna, joten ohjelmaa ei saa ladattua uusin Huawei laitteisiin, jotka eivät tue Play-kauppaa.

Katso kaikki Usein kysytyt kysymykset

12kk

Ultracom NEXT
69
  • Usean laitteen tuki
  • Hallitse Ultracom laitteita
  • OmaRiista yhteensopiva
  • Koiradata
Suosittu

1kk

Ultracom NEXT
25
  • Samat ominaisuudet kuin 12kk lisenssillä
  • Passikaverille, perhneenjäsenelle tai luonnossa liikkumiseen
  • Kaikki karttamateriaalit

Perhe

Ultracom NEXT
155
  • 3kpl x 12kk käyttöaikakoodeja
  • Soveltuu perheille joissa useampi käyttäjä
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin