Vaihtohyvitys – Ultracom

Vaihtohyvitys

Vaihda vanha laitteesi nyt uuteen Ultracom R10 laitteeseen – Saat reilun vaihtohyvityksen

Tarjoamme vanhojen Ultracom -laitteiden omistajille uuden R10 -laitteen hintaan 599 € (ovh.729€). Voit hyödyntää tarjouksen palauttamalla vanhan laitteesi meille kuluitta täyttämällä lomakkeen osoitteessa https://ultracom.fi/huoltolomake/ tai Ultracom -jälleenmyyjäsi kautta. Lisäksi Kevätkampanjan aikana rekisteröidessäsi uuden R10 -laitteen sivuillamme 30.6.2020 mennessä saat lisäetuna 12kk ohjelmiston kaupan päälle, tällöin kokonaisetusi on 195€.

Ultracom R10 paketti sisältää:

  • Ultracom R10 paikannuslaite
  • Ultracom Global SIM 1vuosi
  • Ultracom sovelluksen 1vuoden käyttöaika
  • 18650 Li-ion akku
  • Laturi

Keväällä 2020 julkaistava uusi Ultracom NEXT -sovellus sisältää monia uusia toimintoja ja ominaisuuksia, joista osa on tuettuna vain uuden polven ID-pohjaisilla laitteilla: Ultracom R10, Avius tai R10 Hybrid -tuotteilla. Nykyisin käytössä oleva Ultracom -sovellus tulee kuitenkin säilymään toistaiseksi sovelluskaupoissa, joten vanhojen laitteiden käyttöä voi jatkaa entisellään myös vanhalla Ultracom sovelluksella.

Halutessasi vaihtaa vanhan laitteen uuteen toimi näin:

  1. Syötä laitteesi ja omat tietosi kotisivuillaamme https://ultracom.fi/huoltolomake/. Valitse vaihtoehto ”Ostin tuotteen yli 24kk sitten” ja valitse haluamasi vaihtohyvitystuote johon haluat laitteesi vaihtaa.
  2. Lähetettyäsi lomakkeen, saat sähköpostiisi ohjeet miten voit toimittaa vanhan laitteesi meille toimituskuluitta.
  3. Kun olemme vastaanottaneet vanhan laitteesi, toimitamme uuden laitteen sinulle valitsemallasi maksu- ja toimitustavalla.
  4. Saatuasi uuden laitteen, muista rekisteröidä tuote kotisivuillamme hyödyntääksesi myös Kevätkampanjan!

Takuun ulkopuoliset huollot

Takuun ulkopuolisen laitteen huollon minimiveloitus on 74,40€ (sis. alv. 24%) + osat ja toimituskulut. Erikseen pyydetyistä kustannusarvioista veloitamme myös minimiveloituksen, mikäli laitetta ei huolleta tai vaihdeta uuteen.

1.5.2020 alkaen vanhoille Koira-GPS 2007-2010 -laitteille ei tarjota enää valmistajan huoltoa johtuen tiettyjen varaosakomponenttien saatavuudesta.